Windows Phone Marketplace În plină ascensiune, atinge 40.000 de aplicații

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 881 ori
<b>Windows Phone Marketplace În plină ascensiune, atinge 40.000 de aplicații</b>Odată cu lansarea primelor telefoane Nokia Windows Phone, platforma celor de la Microsoft începe o nouă eră, în care va atrage de partea sa mai mulți fani și utilizatori. și ce prilej mai bun pentru a dobora&nbsp;încă un mic record cu magazinul...

Odată cu lansarea primelor telefoane Nokia Windows Phone, platforma celor de la Microsoft începe o nouă eră, în care va atrage de partea sa mai mulți fani și utilizatori. și ce prilej mai bun pentru a dobora încă un mic record cu magazinul de aplicații Windows Phone Marketplace, care acum oferă publicului 40.000 de aplicații.

Informația vine de la cei de la All About Windows Phone, care remarcă saltul de la câteva mii de aplicații la câteva zeci de mii, deoarece ultima oară când ne-a ținut la curent cu evoluția magazinului sau, Microsoft anunța 5000 de apps disponibile. Pragul de 40.000 de aplicații a fost atins într-un an de la lansarea lui Windows Phone Marketplace, dar nu este cazul să ne pripim aici, deoarece mai este cale lungă până la a concura cu iTunes App Store sau cu Android Market.

Ambele sunt cotate acum la 500.000 de aplicații, explicându-se probabil astfel și dorința Microsoft de a atrage dezvoltatorii de partea sa, pentru a obține cât mai multe softuri în magazinul sau pentru Windows Phone. Vă reamintesc că MS și Nokia sunt gata să pună la dispoziție dezvoltatorilor zeci de mii de telefoane Lumia și asta de dragul creșterii ecosistemului. Problema e că în jur de 5000 de softuri au fost înlăturate din Marketplace până acum fie de MS sau de dezvoltatori... deci mișcarea e ceva de gen un pas în față și doi în spate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×