Gura lumii despre Samsung Galaxy Nexus: iată recenziile din toată lumea! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.859 ori
<b>Gura lumii despre Samsung Galaxy Nexus: iată recenziile din toată lumea! (Video)</b>Dacă aveți încă îndoieli cu privire la achiziția lui Samsung Galaxy Nexus, vă vom liniști cu o serie de păreri și recenzii ale experților din domeniu. Mai jos vedeți o colecție de astfel de păreri, în cazul în care nu ați luat decizia...

Dacă aveți încă îndoieli cu privire la achiziția lui Samsung Galaxy Nexus, vă vom liniști cu o serie de păreri și recenzii ale experților din domeniu. Mai jos vedeți o colecție de astfel de păreri, în cazul în care nu ați luat decizia potrivită încă. Noi la Mobilissimo.ro încă așteptăm Samsung Galaxy Nexus în teste între timp... dar se pare că bloggerii au prioritate ca de obicei.

Faimosul Josh Topolsky de la The Verge, fost editor șef la Engadget afirma că Galaxy Nexus este "cel mai bun telefon Android fabricat până acum", ba chiar unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume. El reproșează totuși celor de la Samsung camera cu performanțe slabe, dar ridică în slăvi eleganta device-ului și ideile bune puse în aplicare pe el. Android 4.0 Ice Cream Sandwich este de asemenea lăudat pentru inovație.

Jason Kincaid de la TechCrunch afirma că smartphone-ul cu ecran HD de 4.65 inchi este uriaș, dar nu este atât de gros sau greu pe cât ar presupune-o mărimea ecranului. Totuși experiența sa este obositoare pentru degetele utilizatorului. Ecranul arata perfect, mai ales când vine vorba de text, întotdeauna un plus pentru cei care fac mult web browsing.

Myriam Joire, de la Engadget confirma faptul că acesta este un terminal pentaband HSPA+, lucru care mai degrabă îi bucura pe americani, decât pe noi. Apoi sunt amintite câteva impresii irelevante despre sincronizare, de parcă nu ar fi la fel toate telefoanele Android la acest capitol. Se cunoaște că a plecat echipa bună de la Engadget și au rămas redactori neprofesioniști...

CNET are o abordare mai dură și neagă inovația acestui device, afirmând că el nu va avea un loc în istorie drept un smartphone care va seta vreun trend sau va aduce ceva fantastic de nou. Problema acestui nou Nexus este că nu trece la următorul nivel cu inovația ci rămâne totuși doar un telefon bun al anului 2011.

Ce pot să spun este că așteptăm să ne vină și nouă rândul la judecat acest smartphone, care are totuși alura unui hit al anului, sau măcar a unui ocupant de podium.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×