MediaTek anunță vânzări ridicate În luna iulie, după un trimestru 2 În forță

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 540 ori
<b>MediaTek anunță vânzări ridicate În luna iulie, după un trimestru 2 În forță</b>MediaTek e pe val, astfel că după ce am aflat că a obținut o creștere impresionantă de profit în trimestrul 2, acum descoperim că și în luna iulie au avut rezultate bune. Compania asiatică ar fi înregistrat venituri de 641.91 milioane de...

MediaTek e pe val, astfel că după ce am aflat că a obținut o creștere impresionantă de profit în trimestrul 2, acum descoperim că și în luna iulie au avut rezultate bune. Compania asiatică ar fi înregistrat venituri de 641.91 milioane de dolari luna trecută.

Acest număr reprezintă o creștere cu 22.7% față de lună precedentă și cu 45.8% față de aceeași lună a anului trecut. MediaTek și-a crescut estimările legate de livrările de procesoare pentru smartphone-uri la 350 de milioane de unități pe întreg anul 2014. în prealabil estimările erau undeva pe la 300 de milioane, conform publicației United Evening News. MediaTek ar urma să livreze în jur de 12 milioane de soluții 4G în trimestrul 3 și 18 milioane în trimestrul 4.

Aceste chipuri vor reprezenta 12-13% respectiv 18-20% din totalul livrărilor în aceste trimestre pentru companie. Pentru trimestrul 3 așteptările sunt de aproximativ 100 de milioane de procesoare pentru smartphone-uri livrate. Cu un Qualcomm supus investigației anti monopol în China, are MediaTek calea deschisă către succes?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×