GIGA-BYTE GSmart i350, smartphone lansat in Italia

1.838 ori
<b>GIGA-BYTE GSmart i350, smartphone lansat in Italia</b>Chiar inainte de Anul Nou, GIGA-BYTE Communications a lansat smartphone-ul GSmart i350, dotat cu Windows Mobile 6 in Italia. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare: Lista de specificatii a telefonului este cel putin impresionanta, incluzand...

Chiar inainte de Anul Nou, GIGA-BYTE Communications a lansat smartphone-ul GSmart i350, dotat cu Windows Mobile 6 in Italia. Terminalul poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Lista de specificatii a telefonului este cel putin impresionanta, incluzand feature-uri ca suport pentru conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 2.0, slot pentru carduri de memorie microSD, si receiver SiRF III GPS. Cireasa de pe tort este un display VGA de tip touchscreen, cu o diagonala de 2.6 inch si o rezolutie de 640 x 480 pixeli. Evident, handsetul are si parti negative, destul de previzibile, cum ar fi "batrana" camera de 2 megapixeli cu autofocus.

La capitolul defecte se incadreaza si cei doar 64 MB RAM, compensati totusi de un puternic procesor Marvell PXA270 la 520 MHz. In cazul in care locuiti in Italia si va tenteaza acest GSmart i350, va trebui sa contactati distribuitorul local Gigabyte, Brightpoint, care are la ora actuala telefonul in oferta sa, la pretul de 499 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×