ASUS M530w acum disponibil si in varianta portocalie

1.779 ori
<b>ASUS M530w acum disponibil si in varianta portocalie</b>Pare ciudat sa vedem un astfel de telefon din clasa business, intr-o varianta "jucausa" de culoare, dar acesta este exact motivul pentru care ne place terminalul atat de mult. De mentionat este faptul ca handsetul din imaginea urmatoare pastreaza aceleasi...

Pare ciudat sa vedem un astfel de telefon din clasa business, intr-o varianta "jucausa" de culoare, dar acesta este exact motivul pentru care ne place terminalul atat de mult. De mentionat este faptul ca handsetul din imaginea urmatoare pastreaza aceleasi specificatii tehnice, plus o noua culoare:


ASUS M530w
suporta conectivitate HSDPA si este dotat cu o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, tastatura completa QWERTY si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6. Se pare ca terminalul este destul de scump la vedere in SUA, conform celor de la Engadgetmobile, care spera ca noua varianta sa fie mai usor de gasit. Terminalul colorat acum in portocaliu este un tri-band (900/1800/1900) GSM, cu suport UMTS/HSDPA (2100 MHz) si evident EDGE.

Faptul ca acest telefon face parte din clasa business este confirmat de suportul pentru recunoasterea cartilor de vizita. O noua versiune de culoare presupune un nou segment de public tintit, iar in acest caz, daca schimbarea "la fata" primeste si o reducere de pret, acest model ASUS ar putea tenta si trendsetteri, poate si adolescenti si reprezentanti ai publicului non-business.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×