Gigabyte anunță lansarea smartphone-urilor GSmart Guru GX, GSmart Mika MX și GSmart Roma RX

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 603 ori
<b>Gigabyte anunță lansarea smartphone-urilor GSmart Guru GX, GSmart Mika MX și GSmart Roma RX</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Gigabyte au anunțat lansarea a trei noi terminale, și anume a modelelor: GSmart Guru GX, GSmart Mika MX și GSmart Roma RX. Aceste smartphone-uri sosesc la pachet cu dotări high-end, mid-range și low-end în...

în cursul zilei de ieri, cei de la Gigabyte au anunțat lansarea a trei noi terminale, și anume a modelelor: GSmart Guru GX, GSmart Mika MX și GSmart Roma RX. Aceste smartphone-uri sosesc la pachet cu dotări high-end, mid-range și low-end în funcție de ordinea specificată mai sus.

Primul dintre acestea și totodată și cel mai bine dotat, este Gigabyte GSmart Guru GX, smartphone cu display FHD IPS de 5 inch protejat de Gorilla Glass 3, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și slot microSD.

Gigabyte GSmart Guru GX

Primim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony Exmor-RS și bliț LED, un senzor frontal BSI de 5 megapixeli, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o baterie de 2.300 mAh ce promite până la 14 ore de autonomie în modul standby. Telefonul măsoară doar 7 mm în grosime și va ajunge pe piață în luna martie.

GSmart Mika MX

Mai departe îl regăsim pe GSmart Mika MX, un device mid-range de această dată, ce ne aduce un display IPS qHD de 5 inch (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare și un slot microSD. Ni se oferă o baterie de 3.000 mAh, 4G LTE, o cameră foto principală de 5 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli.

GSmart Roma RX

Ultimul device anunțat ieri de Gigabyte se numește GSmart Roma RX. Acesta sosește cu un panou de 5 inch (854 x 480 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli și un senzor frontal VGA. Telefonul ne pune la dispoziție 4 GB memorie internă, un slot microSD și o baterie de 2.000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×