Gigabyte GSMart G1355, telefon dual SIM Android gata de MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.734 ori
<b>Gigabyte GSMart G1355, telefon dual SIM Android gata de MWC 2012</b>Printre brandurile care vor avea produse prezentate la Mobile World Congress 2012 se numără și Gigabyte, care va sosi în Barcelona cu un handset dual SIM, printre altele. Este vorba despre telefonul Android Gigabyte GSMart G1355, pe care îl puteți...

Printre brandurile care vor avea produse prezentate la Mobile World Congress 2012 se numără și Gigabyte, care va sosi în Barcelona cu un handset dual SIM, printre altele. Este vorba despre telefonul Android Gigabyte GSMart G1355, pe care îl puteți admira mai jos, aflând și că el va sosi cu un preț accesibil.

Handsetul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, un procesor de 800 MHz (Qualcomm MSM7227T), 512 MB RAM și un GPU Adreno 200. Peste Gingerbread nu a fost aplicată vreo personalizare, în cazul în care vă întrebați. Handsetul măsoară 11.5 mm în grosime și vine cu un ecran WVGA de 4.3 inch, un standard pentru smartphone-urile moderne, deși dacă ne uităm la dotările hardware, nu prea este cazul de așa ceva. Nu sunt sigur care va fi prețul sau perioada de lansare pentru acest telefon, dar cert este că avem de-a face cu un model entry level.

îi aproximez un preț de 300 de euro și îl aștept în Barcelona, unde îl vom filma pentru voi, cititorii fideli Mobilissimo.ro. Să vedem ce altceva mai are Gigabyte pregătit pentru MWC, eventual vreo tabletă atractivă, tot în zona de entry level dacă se poate.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×