Philips V387 este un nou telefon cu baterie cu capacitate crescută; Iată câteva detalii/speculații

Autor:  | Publicat în:  Philips 744 ori
<b>Philips V387 este un nou telefon cu baterie cu capacitate crescută; Iată câteva detalii/speculații</b>Atunci când nu avem decât o fotografie a unui nou telefon și câteva detalii, ne rămân doar speculațiile. Este și cazul lui Philips V387, încă un handset cu capacitate crescută a bateriei și un timp îndelungat de funcționare în standby....

Atunci când nu avem decât o fotografie a unui nou telefon și câteva detalii, ne rămân doar speculațiile. Este și cazul lui Philips V387, încă un handset cu capacitate crescută a bateriei și un timp îndelungat de funcționare în standby.

Randarile ne arată un device cu corp dreptunghiular și cu margini rotunjite, dar și cu o cameră centrată în zona din spate și cu blitz dedesubt. Față de modelele Philips cu baterie mare, acesta pare mai puțin gros și are marginile ecranului destul de înguste. Remarcăm prezența a 3 butoane capacitive sub ecran și a unei interfate cam învechite pe ecran. Philips V387 are o textură specială în spate, pentru o aderentă crescută și device-ul pare destul de comod.

Philips V387

Acest terminal seamănă cu modelul I908 de la Philips și ar putea veni cu două sloturi SIM. și acum să înceapă speculațiile: bănuiesc că acest model vine cu o cameră de 8 MP în spate, un procesor octa core sau quad core MediaTek și 1 GB RAM sau poate chiar mai mult. Ar trebui să primim și 8 sau 16 GB stocare internă și o cameră frontală de 2 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×