Unde Îmi sunt ochelarii comerciali, brățările flexibile și cipul implantat?

796 ori
<b>Unde Îmi sunt ochelarii comerciali, brățările flexibile și cipul implantat?</b>Pe undeva prin 2008 și 2009 a început o ușoară panica a producătorilor de gadgeturi, care rămăseseră serios în pană de idei. Era vreme când se venea la CES și MWC cu prototipuri SF, Nokia prezenta Morph, o brățara-telefon-tabletă din nano...

Pe undeva prin 2008 și 2009 a început o ușoară panica a producătorilor de gadgeturi, care rămăseseră serios în pană de idei. Era vreme când se venea la CES și MWC cu prototipuri SF, Nokia prezenta Morph, o brățara-telefon-tabletă din nano particule, care se îndoia după dorință utilizatorului. Sony își imagina obiective foto uriașe pe telefoane, iar LG avea telefoane evantai, modele transparente și experimenta chiar și cu ceasuri telefon.

Toate companiile au plătit prețul de a fi înaintea vremii lor: au sucombat trendului și au început lungii ani ai telefoanelor dreptunghiulare și tabletelor din plastic. Nimeni nu iese din norma și dacă segmentul smartwatch va deveni mainstream (eu îi dau doar 2 sau 3 ani de viață) și acolo se va ajunge la standardizare. E fascinant cât de greu ajunge Google Glass produs comercial și cum nu a reușit să prindă la public, sau nu atât de mult pe cât dorea Google. Nu există nici rivali pentru Glass și în nici un caz produse lansate încă.

Unde Îmi sunt ochelarii comerciali, brățările flexibile și cipul implantat?

Headseturile VR de abia incept să miște, dar și ele sunt produse exclusiviste și nu chiar de masă. Aș vrea să văd la modul sincer părerea unui doctor, psiholog și neurolog cu privire la utilizarea unui headset VR pe o perioadă prelungită. Cred că am avea surprize... în concluzie pot spune că îmi vreau viitorul din 2009 și 2008, vreau entuziasmul companiilor care nu investeau toți banii în dreptunghiuri banale, unele din plastic, altele din sticlă și aluminiu. Problema e că dacă nu joci jocul dreptunghiului te paște falimentul… Si cum ramane cu chip-urile implantate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×