Gigaset ME în versiunea cu 2 GB RAM este certificat de TENAA; telefonul se pregătește de debut

Autor:  | Publicat în:  Gigaset 976 ori
<b>Gigaset ME în versiunea cu 2 GB RAM este certificat de TENAA; telefonul se pregătește de debut</b>Chiar &icirc;n prima zi a lunii septembrie, cei de la Gigaset făceau un anunț foarte inedit, și anume lansarea a 3 smartphone-uri foarte atractive. Vorbim despre Gigaset ME, Gigaset ME Pro și modelul ME Pure. Ei bine, astăzi aflăm despre existența...

Chiar în prima zi a lunii septembrie, cei de la Gigaset făceau un anunț foarte inedit, și anume lansarea a 3 smartphone-uri foarte atractive. Vorbim despre Gigaset ME, Gigaset ME Pro și modelul ME Pure. Ei bine, astăzi aflăm despre existența unei alte versiuni, una Lite dacă o putem numi așa.

Este vorba despre Gigaset GS53-6, modelul de 5 inch ce aduce acum 2 GB memorie RAM și un procesor octa-core de 1.5 GHz. De asemenea, vom primi o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8-megapixeli, dar și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Android 5.0.2 Lollipop este și aici la posturi, alături de conectivitate 4G LTE și Bluetooth, respectiv WiFi. Această versiune Lite a lui Gigaset ME vine într-o carcasă cu grosime de 7.8 mm ce cântărește 150 grame. Ținând cont de faptul că versiunea standard Gigaset ME va costa 469 euro, ne așteptăm la un preț de 350 euro pentru cea cu 2 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×