Nokia C1, viitorul smartphone cu Android al finlandezilor, se lasă fotografiat în China; aflăm și câteva dintre specificații

8.972 ori
<b>Nokia C1, viitorul smartphone cu Android al finlandezilor, se lasă fotografiat în China; aflăm și câteva dintre specificații</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, internetul vuia &icirc;n jurul unei imagini randate cu viitorul smartphone Nokia, și anume cu modelul denumit C1. Acest următor terminal va rula Android, urm&acirc;nd a fi dezvoltat prin intermediul unui...

Cu doar câteva zile în urmă, internetul vuia în jurul unei imagini randate cu viitorul smartphone Nokia, și anume cu modelul denumit C1. Acest următor terminal va rula Android, și va fi dezvoltat prin intermediul unui parteneriat încheiat cu un producător de origine chineză. Pe lângă randarea de zilele trecute, astăzi avem ocazia să vedem telefonul în fotografii ce vin direct din China.

Imaginile alipite de mai sus ne prezintă în mare parte același design cu cel remarcat încă din randarea precedentă, device-ul având un corp uni-body din metal, un panou frontal cu margini foarte subțiri, dar și margini rotunjite ale carcasei.

Nu este greu să bănuim ce device a stat la baza acestui design, mai precis tableta Nokia N1, terminal comercializat și la noi în țară de către QuickMobile. Revenind la telefon, aflăm câteva informații interesante prin intermediul sursei chineze, și anume faptul că acesta va aduce un display Full HD de 5 inch și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

De asemenea, există informații potrivit cărora device-ul de față va adopta un procesor Intel Atom la interior. Să fie aceasta rețeta câștigătoare pentru finlandezi?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×