Gionee Elife S5.1 disponibil În China la un preț de 326$

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.866 ori
<b>Gionee Elife S5.1 disponibil În China la un preț de 326$</b>Lansat oficial acum ceva timp, iată că astăzi, Gionee Elife S5.1, noul cel mai subțire telefon din lume ce măsoară doar 5.15 mm în grosime, primește un prim preț pentru piața chineză. Aflăm că acesta este disponibil la un preț de 326$, sumă...

Lansat oficial acum ceva timp, iată că astăzi, Gionee Elife S5.1, noul cel mai subțire telefon din lume ce măsoară doar 5.15 mm în grosime, primește un prim preț pentru piața chineză. Aflăm că acesta este disponibil la un preț de 326$, sumă ce s-ar transpune în aproximativ 1.135 lei.

După cum am aflat anterior prin intermediul unui teaser postat de către brașovenii de la Allivew, acest model este așteptat și la noi pe plan local fie sub denumirea Allview X3 Soul, fie sub numele Allview X2 Soul Mini, acesta fiind un pic mai aproape de realitate, după cum și imaginea ne dezvăluie.

Gionee Elife S5.1 disponibil În China la un preț de 326$

Printre dotările acestui device ultra-subțire regăsim un display Super Amoled HD de 4.8 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×