Gionee Elife S8 (GN9008) are parte de un clip hands-on destul de detaliat, înainte de lansarea oficială (Video)

1.492 ori
<b>Gionee Elife S8 (GN9008) are parte de un clip hands-on destul de detaliat, înainte de lansarea oficială (Video)</b>Gionee Elife S8 este următorul telefon cu potenţial de hit ce soseşte din Asia şi urmează să fie anunţat luna viitoare. El ne-a st&acirc;rnit interesul la aflarea faptului că va include o cameră de 23 de megapixeli cu zoom lossless, iar azi avem...

Gionee Elife S8 este următorul telefon cu potenţial de hit ce soseşte din Asia şi urmează să fie anunţat luna viitoare. El ne-a stârnit interesul la aflarea faptului că va include o cameră de 23 de megapixeli cu zoom lossless, iar azi avem şansa de a privi şi un clip hands on cu acest device.

Cunoscut şi sub numele de cod GN9008, terminalul ar urma să vină cu un ecran Quad HD de 6 inch, debutând pe 10 iunie în China. Între timp, el a primit şi certificarea TENAA, dar într-un mod oarecum bizar, sub numele de Gionee Elife E8. Şi că tot vorbim de confuzii, deşi multiple surse vorbesc despre ecranul său de 6 inch, benchmarkul GFXBench listează acest model cu ecran de 4.6 inch, dar cu aceeaşi rezoluţie Quad HD.

Terminalul va sosi cu un procesor octa core MediaTek MT6795, 3 GB RAM, 32 GB ROM și GPU PowerVR Rogue G6200. Pentru selfie-uri el va folosi o cameră de 8 megapixeli, iar revenind la camera din spate, ea va realiza capturi de 100 de megapixeli prin interpolare şi va folosi lossless zoom, ceea ce nu prea am mai văzut de la Nokia 808 Pureview încoace. Clipul hands on de mai sus confirmă tot ce ştiam despre telefon şi tot ce ne arătaseră randările.

Gionee Elife S8 (GN9008)

El va avea un scanner pentru amprente sub camera, două sloturi SIM şi bateria neinlaturabila. Formatul e unul alungit şi terminalul vine cu Android 5.0 Lollipop la bord. Având în vedere integrarea modelelor Gionee de către Allview din ultimii ani, e posibil ca şi Elife S8 să sosească drept un urmaş al lui Allview X1 Xtreme, apreciat la Mobilissimo.ro anul trecut, mai ales la capitolul cameră.

Gionee Elife S8 (GN9008) are parte de un clip hands-on destul de detaliat înainte de lansarea oficială (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×