Gionee Elife E8 va sosi și cu lossless zoom; iată mai multe detalii despre acest feature

1.058 ori
<b>Gionee Elife E8 va sosi și cu lossless zoom; iată mai multe detalii despre acest feature</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile v-am prezentat informații despre un nou smartphone pregătit de către Gionee, și anume modelul Elife E8. Acest device ce ar putea ajunge ulterior și &icirc;n Rom&acirc;nia sub branding Allview, ne oferă unele...

În ultimele câteva zile v-am prezentat informații despre un nou smartphone pregătit de către Gionee, și anume modelul Elife E8. Acest device ce ar putea ajunge ulterior și în România sub branding Allview, ne oferă unele dintre cele mai bune specificații întâlnite pe un smartphone marca Gionee.

După ce anterior aflam că senzorul de 23 megapixeli de pe acest model este capabil să realizeze fotografii la o calitate de 100 megapixeli, astăzi ni se dezvăluie o nouă tehnologie adusă camerei foto. Este vorba despre faptul că Gionee Elife E8 va sosi cu un feature denumit Lossless Zoom.

Această tehnologie era prezentă și pe smartphone-ul Nokia 808 Pureview, telefon ce adopta un senzor de 41 megapixeli. Practic, Lossless Zoom ne permite fotografierea cu zoom fără a pierde din detalii. Acest lucru se realizează prin combinarea mai multor imagini într-o fotografie de înaltă calitate.

Gionee Elife E8

Din punct de vedere hardware, modelul Elife E8 va beneficia de un display QHD AMOLED de 6 inch, 3 GB RAM, un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.0 GHz, 32 GB spațiu de stocare și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Observăm și faptul că pe spatele terminalului vom avea parte de un scanner pentru amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×