Jony Ive este numit şeful secţiunii de Design de la Apple; Iată o scurtă privire asupra evoluţiei sale!

Autor:  | Publicat în:  Apple 784 ori
<b>Jony Ive este numit şeful secţiunii de Design de la Apple; Iată o scurtă privire asupra evoluţiei sale!</b>Jony Ive este probabil angajatul Apple despre care ştim cele mai multe lucruri, după CEO-ul Steve Jobs evident. Ştim chiar mai multe despre el dec&acirc;t despre cofondatorul cel simpatic, Steve Wozniak. Şi dacă nu ştim... aflăm azi. Şi asta cu...

Jony Ive este probabil angajatul Apple despre care ştim cele mai multe lucruri, după CEO-ul Steve Jobs evident. Ştim chiar mai multe despre el decât despre cofondatorul cel simpatic, Steve Wozniak. Şi dacă nu ştim... aflăm azi. Şi asta cu ocazia faptului că Ive a fost promivat în functia de Apple Chief Design Officer.

Practic, britanicul este acum şeful secţiunii de Design, axat strict pe idei noi şi iniţiative de viitor. Responsabilităţile precedentei funcţii vor fi predate către Richard Howart, vicepreşedinte de design industrial şi Alan Dye, vicepreşedinte de design al UI-ului. Se zvoneşte că Ive nu aprecia latura manageriala a muncii sale, preferând să lucreze strict pe partea de design.

Jony Ive

jony ive

Publicaţia britanică Telegraph a alcătuit un colaj de fotografii cu Ive, de-a lungul carierei sale. El a fost printre puţinii oameni care l-au înţeles pe Steve Jobs şi au fost capabili să pună viziunea sa pe foaie, sub forma unui design inovator. Sir Jonathan a fost născut la Londra în 1967 şi a studiat la Politehnica din Newcastle. El a lucrat la agenţia de design Tangerine, care i-a avut pe cei de la Apple drept clienti. Cu această ocazie britanicul a ajutat la crearea laptopurilor Powerbook.

Jony Ive este numit şeful secţiunii de Design de la Apple; Iată o scurtă privire asupra evoluţiei sale!

Ive se alătura Apple în 1992 şi contribuia la designul lui MessagePad 110, dar şi la genialul iMac, lansat în 1998. Aceeaşi minte strălucită se afla în spatele lui iPod, dar şi iPhone si iPad. Nu e de mirare că acest designer a fost făcut cavaler în mai 2012, reprezentând Marea Britanie cu mândrie peste hotare. Ceva îmi spune că el va fi favorit la poziţia de CEO, atunci când Tim Cook o va părăsi.

Jony Ive

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×