LG G4 este disponibil la pre-comandă și prin intermediul eMAG

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 928 ori
<b>LG G4 este disponibil la pre-comandă și prin intermediul eMAG</b>După ce și-a făcut apariția &icirc;n stocurile a numeroase magazine online, iată că LG G4 este afișat acum și de către eMAG la pre-comandă. Acest retailer listează at&acirc;t modelele cu capac spate din piele disponibile pe roșu, maro și...

După ce și-a făcut apariția în stocurile a numeroase magazine online, iată că LG G4 este afișat acum și de către eMAG la pre-comandă. Acest retailer listează atât modelele cu capac spate din piele disponibile pe roșu, maro și negru, cât și variantele cu capac din plastic ce costă cu 200 lei mai puțin.

Așa cum am aflat acum câteva zile, LG G4 va debuta și la noi pe plan local în cursul zilei de mâine odată cu un eveniment oficial de presă la care vom fi prezenți. Ne-am putea aștepta ca după această conferință ce anunță disponibilitatea telefonului, să avem parte și de unele micșorări de prețuri la retaileri.

LG G4 sosește cu display QHD de 5.5 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED, laser autofocus și senzor Color Spectrum pentru determinarea sursei de lumină.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×