Samsung Galaxy S9 își face apariția în două fotografii hands-on credibile

8.582 ori
<b>Samsung Galaxy S9 își face apariția în două fotografii hands-on credibile</b>Pe ultima sută de metri continuă leak-urile pentru Samsung Galaxy S9, telefon care astăzi ni se prezintă în două fotografii hands-on credibile. Într-una dintre ele chiar vedem telefonul în stare de funcționare, în vreme ce a doua ne prezintă partea

Samsung Galaxy S9 îşi continuă seria de scăpări, acum că suntem la doar câteva zile distanţă de debutul său oficial de la MWC 2018. De această dată vedem două fotografii hands on cu terminalul, ce par mai veridice ca oricând, ba chiar una prezentând telefonul cu ecranul pornit.

Samsung Galaxy S9

Până acum am văzut în special randari cu telefonul şi un presupus video hands on, care nu prea părea real. În cazul noii scăpări, avem de-a face cu o unitate Galaxy S9, adică modelul cel mic şi cu cameră singulară în spate. Sub cameră se află scannerul de amprente, iar după cum ne aşteptam terminalul seamănă foarte mult cu Galaxy S8, privit din faţă mai ales.

Samsung Galaxy S9

Parcă are muchia de jos ceva mai îngustă şi observăm pe ecran afişat numele telefonului, dar şi textul "Secured by Knox", semn că securizarea prin Knox va avea un rol important în experienţa software a acestui device. Acel text apare la boot şi mă aştept ca în următoarele ore să avem şi imagini cu interfaţa telefonului afişată pe ecran. Fabricat din sticlă (spate şi faţă) şi metal (ramă metalică), terminalul va fi anunţat la MWC 2018 pe 25 februarie în jurul orei 20:00.

Ar trebui să înceapă să se vândă de pe 16 martie şi la noi în ţara are eveniment de lansare pe 6 martie. Vă reamintesc că Galaxy S9+ va fi mai mare (ecran de 6.2 inch), va avea baterie mai mare decat S9 (3500 mAh) şi cameră duală ca plusuri faţă de S9 cel de 5.8 inch. În cazul în care vă întrebaţi, jack-ul audio şi butonul Bixby rămân la posturi, lucru confirmat de multiple scăpări, inclusiv cea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×