Gionee Pioneer P4 Își dezvăluie specificațiile; Precursorul unui nou venit Allview?

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.157 ori
<b>Gionee Pioneer P4 Își dezvăluie specificațiile; Precursorul unui nou venit Allview?</b>Gionee este un OEM din China care a creat câteva smartphone-uri cu preț accesibil ce au stat la baza unor terminale Allview. Ei bine azi asistăm la apariția unui nou astfel de model, sub numele de Gionee Pioneer P4. &nbsp; Handsetul a avut...

Gionee este un OEM din China care a creat câteva smartphone-uri cu preț accesibil ce au stat la baza unor terminale Allview. Ei bine azi asistăm la apariția unui nou astfel de model, sub numele de Gionee Pioneer P4.

Handsetul a avut specificațiile listate pe site-ul oficial Gionee India, deci acest model e cât se poate de oficial. Avem de-a face cu un terminal cu ecran FWVGA de 4.5 inch, procesor quad core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz și Android 4.2.2 Jelly Bean drept OS. Handsetul are parte de funcționalitate dual SIM, iar la capitolul RAM avem parte de 1 GB, plus 8 GB stocare și slot microSD.

Gionee Pioneer P4 Își dezvăluie specificațiile; Precursorul unui nou venit Allview?

Pioneer P4 vine pe alb sau negru și are câteva aplicații preinstalate, printre care Yahoo Cricket, Facebook, Fishingjoy, Whatsapp și altele. Rețineți și că acest nou venit are o cameră de 5 MP cu autofocus și blitz LED, dar și o baterie Li-Polymer de 1800 mAh. Ne asteptam la un pret foarte accesibil pentru acest device.

Gionee Pioneer P4 Își dezvăluie specificațiile; Precursorul unui nou venit Allview?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×