Samsung Galaxy S5 Zoom ajunge la FCC sub numele de cod SM-C115

Autor:  | Publicat în:  Samsung 840 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Zoom ajunge la FCC sub numele de cod SM-C115</b>Auzisem că ni se pregătesc versiuni de Galaxy S5 derivate pentru următoare luni, adică S5 Zoom și Mini, dar nu ne așteptam la scăpări atât de solide deja. Ei bine iată că azi îl vedem pe Samsung Galaxy S5 Zoom ajungând la FCC. &nbsp; El a...

Auzisem că ni se pregătesc versiuni de Galaxy S5 derivate pentru următoare luni, adică S5 Zoom și Mini, dar nu ne așteptam la scăpări atât de solide deja. Ei bine iată că azi îl vedem pe Samsung Galaxy S5 Zoom ajungând la FCC.

El a apărut pe lista autorității americane sub numele de cod SM-C115. Acest terminal suportăconectivitate NFC și LTE conform FCC, iar schița pe care o vedeți mai sus indica ce formă va avea acest device. Cu câteva zile în urma scăpa și o imagine cu spatele lui Galaxy S5 Zoom, iar cele două imagini par a se potrivi.

Cum a fost și cazul lui S4 Zoom, acest handset ar trebui să aibă o cameră puternică în zona din spate, un senzor de 20.2 megapixeli cu zoom optic 10x, stabilizare optică a imaginii și blitz Xenon. Restul dotărilor sale include un display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 720p, un nou procesor Samsung Exynos 5 Hexa, 2 GB RAM, slot microSD și Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×