Fujitsu Arrows NX, primul telefon ce sosește cu scanner de retină va fi disponibil comercial începând din 28 mai

1.322 ori
<b>Fujitsu Arrows NX, primul telefon ce sosește cu scanner de retină va fi disponibil comercial începând din 28 mai</b>Anunțat oficial pe data de 15 mai de către operatorul japonez NTT DoCoMo, smartphone-ul Fujitsu Arrows NX, este primul telefon cu scanner de retină de pe piață &icirc;n acest moment, telefon ce va debuta &icirc;n doar c&acirc;teva zile &icirc;n...

Anunțat oficial pe data de 15 mai de către operatorul japonez NTT DoCoMo, smartphone-ul Fujitsu Arrows NX, este primul telefon cu scanner de retină de pe piață în acest moment, telefon ce va debuta în doar câteva zile în Japonia, mai precis pe data de 28 mai.

Pe lângă deblocarea telefonului prin autentificarea irisului, vom putea realiza și plăți, servici disponibil la ora atuală prin intermediul DoCoMo Mobile Payment. La nivel hardware, acest smartphone ne aduce un display QHD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Vom avea o cameră foto principală de 21.5 megapixeli, un senzor frontal de 2.4 megapixeli, conectivitate 4G LTE și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810. Din păcate, cei de la DoCoMo nu au anunțat prețul oficial, detaliu ce îl vom afla abia peste câteva zile. Cum vi se pare acest dispozitiv și tehnologia de securitate adusă la pachet?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×