Gionee şi Qualcomm semnează un contract de licenţiere pe bază de tehnologii celulare; Am putea vedea telefoane Allview cu CPU Snapdragon în curând!

1.844 ori
<b>Gionee şi Qualcomm semnează un contract de licenţiere pe bază de tehnologii celulare; Am putea vedea telefoane Allview cu CPU Snapdragon în curând!</b>Din câte aflăm astăzi, se pare că cei de la Gionee au semnat un contract cu producătorul american de chipset-uri Qualcomm de licențiere pe bază de tehnologii celulare. Asta înseamnă că pe viitor am putea vedea smartphone-uri Gionee cu soluțiile celor

Ne-am obişnuit să vedem telefoane noi Gionee debutând cu procesor MediaTek la bord, pentru ca apoi să intre şi în portofoliul Allview, prin integrare locală. Se pare că viitorul ar putea să ne aducă telefoane cu procesor Snapdragon sub branding Gionee, ei semnând un contract cu Qualcomm.

Gionee are planuri mari pentru 2017 şi suntem siguri că vor aduce "bunătăţi" la MWC 2017. Un parteneriat cu Qualcomm le va creşte cota şi va propulsa terminalele lor peste variantele standard cu procesor MediaTek şi performanţă medie. Cele două firme au semnat o înţelegere deocamdată pentru tehnologii 3G şi LTE, destinate pieţei din China.

Asta înseamnă că Qualcomm va oferi chipseturi modem pentru Gionee, urmând ca pe viitor să vedem probabil şi SoC-uri Snapdragon pe modele Marathon spre exemplu. Qualcomm a reuşit să obţină contracte cu cei mai mari 10 producători de telefoane din China, minus Meizu, cu care are şi o dispută legală pe seama încălcării de brevete. În aceste condiţii nu e exclus să vedem şi un super smartphone Gionee şi ulterior Allview cu procesor Snapdragon 835 chiar în 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×