Gizmodo va coopera cu politia in investigarea cazului prototipului iPhone 4 pierdut/furat

1.378 ori
<b>Gizmodo va coopera cu politia in investigarea cazului prototipului iPhone 4 pierdut/furat</b>In cazul in care ati uitat, va reamintim ca deja faimosul iPhone 4 a avut un debut care parca anunta problemele ce urmau sa vina. El a fost pierdut sub forma de prototip de catre un angajat Apple, handsetul ajungand pe mana celor de la Gizmodo, care au...

In cazul in care ati uitat, va reamintim ca deja faimosul iPhone 4 a avut un debut care parca anunta problemele ce urmau sa vina. El a fost pierdut sub forma de prototip de catre un angajat Apple, handsetul ajungand pe mana celor de la Gizmodo, care au publicat o analiza detaliata a sa. La putin timp dupa publicarea articolului, autoritatile americane au intervenit, investigand felul in care un telefon pierdut a ajuns sa fie vandut celebrului site tech.

Investigatiile au implicat si analizarea datelor din computerele unor angajati Gizmodo si aflam ca acum site-ul colaboreaza cu autoritatile din California, pentru a incheia cazul. In aprilie, site-ul publicase primele informatii despre iPhone 4, dupa ce a platit un tanar care i-a vandut prototipul, "gasit" intr-un bar.

Pana acum Gizmodo s-a opus din rasputeri in ce priveste analizarea computerelor si echipamentelor editorului Jason Chen, cel care a scris despre prototipul in cauza. Curtea din San Mateo a dispus recent retragerea mandatului de perchezitie asupra lui Chen, urmand ca toata aparatura sa ii fie returanta. Aceasta urma de bunavointa va continua cu o colaborare deplina a celor de la Gizmodo cu autoritatile, pentru a afla in ce fel a fost noul iPhone scapat/vandut/pierdut/furat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×