Google Maps ar putea suporta și navigare offline din această vară

1.719 ori
<b>Google Maps ar putea suporta și navigare offline din această vară</b>Cu numeroși rivali pe piața softurilor navigaționale și un Bing Maps și Nokia Maps care evoluează cu pași rapizi, Google trebuie să se adapteze competiției. Astfel, nu ne surprinde să aflăm că din această vară am putea vedea și o variantă...

Cu numeroși rivali pe piața softurilor navigaționale și un Bing Maps și Nokia Maps care evoluează cu pași rapizi, Google trebuie să se adapteze competiției. Astfel, nu ne surprinde să aflăm că din această vară am putea vedea și o variantă offline a celebrului Google Maps.

Serviciul gigantului motoarelor de căutare beneficiase deja de data caching odată cu lansarea versiunii 5, dar chiar și în cazul acestei variante era nevoie de o conexiune tip date pentru a schimba destinația. Surse din Olanda afirmă că Google ar putea lansa o modalitate de navigare offline în aplicația Maps în următoarele luni și suntem tare curioși cum va arăta acest software pe un telefon Android și câtă memorie va ocupa.

Nu avem încă o confirmare oficială a unei astfel de lansări sau a unui preț, dacă este cazul. Având în vedere că actuala variantă de Google Maps este gratuită, tindem să credem că la fel vor sta lucrurile și pentru cea offline. Nokia este unul dintre jucătorii pe piața softurilor de navigare offline și vom vedea o astfel de funcție și în Windows Phone 7, ca urmare a parteneriatului finlandezilor cu Microsoft, astfel că un răspuns de la Google era de așteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×