Google Ad Planner Publisher Center: fa-ti site-ul mai vizibil pentru advertiseri

Autor:  | Publicat în:  Google 1.638 ori
<b>Google Ad Planner Publisher Center: fa-ti site-ul mai vizibil pentru advertiseri</b>Google tocmai a lansat serviciul Publisher Center in cadrul lui Google Ad Planner, care va permite utilizatorilor sa ofere detalii despre site-urile lor pentru a atrage advertiseri. Publisher Center este acum disponibil doar in limba engleza, dar orice...

Google tocmai a lansat serviciul Publisher Center in cadrul lui Google Ad Planner, care va permite utilizatorilor sa ofere detalii despre site-urile lor pentru a atrage advertiseri. Publisher Center este acum disponibil doar in limba engleza, dar orice publisher poate folosi serviciul.

Ad Planner este o unealta de media planning care permite agentiilor si advertiserilor sa gaseasca site-uri care se adreseaza unui anumit public tinta. Folosind optiunea Publisher Center, din Ad Planner, puteti include site-urile dumnevoastra in acest program, customizand descrierea fiecaruia. Apoi, veti putea adauga pana la 5 categorii care descriu continuturile site-ului si marimea si formatul reclamelor suportate.

Ca un bonus, puteti oferi advertiserilor sansa de vedea statisticile dumneavoastra din Google Analytics, cu privire la traficul site-ului dumneavoastra (unici, vizualizari). Folosind aceste informatii, agentiile si advertiserii care folosesc Ad Planner vor identifica cu usurinta aceste site-uri care trebuie incluse in campaniile lor.

Iata si o prezentare video a noului serviciu, pentru mai multe detalii:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×