Google Ad Planner Publisher Center: fa-ti site-ul mai vizibil pentru advertiseri

Autor:  | Publicat în:  Google 1.697 ori
<b>Google Ad Planner Publisher Center: fa-ti site-ul mai vizibil pentru advertiseri</b>Google tocmai a lansat serviciul Publisher Center in cadrul lui Google Ad Planner, care va permite utilizatorilor sa ofere detalii despre site-urile lor pentru a atrage advertiseri. Publisher Center este acum disponibil doar in limba engleza, dar orice...

Google tocmai a lansat serviciul Publisher Center in cadrul lui Google Ad Planner, care va permite utilizatorilor sa ofere detalii despre site-urile lor pentru a atrage advertiseri. Publisher Center este acum disponibil doar in limba engleza, dar orice publisher poate folosi serviciul.

Ad Planner este o unealta de media planning care permite agentiilor si advertiserilor sa gaseasca site-uri care se adreseaza unui anumit public tinta. Folosind optiunea Publisher Center, din Ad Planner, puteti include site-urile dumnevoastra in acest program, customizand descrierea fiecaruia. Apoi, veti putea adauga pana la 5 categorii care descriu continuturile site-ului si marimea si formatul reclamelor suportate.

Ca un bonus, puteti oferi advertiserilor sansa de vedea statisticile dumneavoastra din Google Analytics, cu privire la traficul site-ului dumneavoastra (unici, vizualizari). Folosind aceste informatii, agentiile si advertiserii care folosesc Ad Planner vor identifica cu usurinta aceste site-uri care trebuie incluse in campaniile lor.

Iata si o prezentare video a noului serviciu, pentru mai multe detalii:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×