Nokia E71i, in varianta cu camera de 5 megapixeli si software upgradat, gata de lansare?

6.011 ori
<b>Nokia E71i, in varianta cu camera de 5 megapixeli si software upgradat, gata de lansare?</b>Nu ne mira faptul ca Nokia a vandut peste 10 milioane de unitati ale lui E71 in ultimele 6 luni ale anului 2008, acest terminalul fiind cel mai popular model Nokia din ultimul an. La urma urmei, avem de-a face cu un&nbsp; handset performant si care sta...

Nu ne mira faptul ca Nokia a vandut peste 10 milioane de unitati ale lui E71 in ultimele 6 luni ale anului 2008, acest terminalul fiind cel mai popular model Nokia din ultimul an. La urma urmei, avem de-a face cu un  handset performant si care sta foarte bine la capitolul look. Totusi, ce ati spune de un upgrade?

Unii au considerat un defect camera de doar 3.2 megapixeli, astfel ca noua varianta, E71i va sosi cu un senzor foto de 5 megapixeli. Conform unei surse de incredere, urmasul lui Nokia E71 va sosi cat de curand, fara modificari prea mari in ce priveste lista de specificatii. Va exista totusi un upgrade la S60 Feature Pack 2, in ce priveste software-ul, ca si in cazul versiunii americane (Nokia E71x), disponibila prin AT&T.

In plus, noul E71 va fi disponibil intr-o varianta de culoare maron/cafea, pentru a se diferentia de predecesorul sau. E71i va fi anuntat oficial in aceasta toamna, cel mai probabil in octombrie sau poate chiar din septembrie, in cadrul evenimentului Nokia World.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×