Nokia E52 anuntat oficial astazi, incorporeaza o baterie excelenta

11.827 ori
<b>Nokia E52 anuntat oficial astazi, incorporeaza o baterie excelenta</b>Nokia E52 tocmai a fost prezentat oficial astazi in Varsovia, Polonia, avand ca atuu principal o baterie care rezista pana la 8 ore de convorbire. Terminalul vine cu Nokia Messaging, suport Mobile VPN si tehnologia de anulare a zgomotului de fond, pentru...

Nokia E52 tocmai a fost prezentat oficial astazi in Varsovia, Polonia, avand ca atuu principal o baterie care rezista pana la 8 ore de convorbire. Terminalul vine cu Nokia Messaging, suport Mobile VPN si tehnologia de anulare a zgomotului de fond, pentru o calitate mai buna a convorbirilor.

Noul telefon Nokia vine cu A-GPS, un display de 2.4 inchi, suport pentru conectivitate HSDPA sau HSUPA si o camera de 3.2 megapixeli. Bateria anterior mentionata se descurca excelent si in standby, rezistand pana la 23 de zile fara incarcare. Handsetul suporta Mobile VPN, care permite utilizatorilor sa acceseze intranetul companiilor, dar si Call Connect, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveller.

Nokia E52 va sosi cu un card de memorie microSD de 1 GB la pachet, 60 de zile de utilizare gratuita a lui Files on Ovi si 2 versiuni de culoare ale telefonului: gri metalizat si aluminiu aurit. Telefonul va sosi pe piata in cea de-a doua jumatate a lui 2009, la pretul de 245 de euro (fara taxe) si putem arunca o privire asupra functiilor sale, in actiune, in clipul urmator:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×