Google Android versus Symbian

Autor:  | Publicat în:  Google 1.095 ori
<b>Google Android versus Symbian</b>In urma cu o saptamana va ofeream informatii amanuntite in legatura cu sistemul de operare Google Android, destinat telefoanelor mobile, inovatia gigantului motoarelor de cautare punand deocamdata capat speculatiilor in legatura cu Google Phone. Iata ca...

In urma cu o saptamana va ofeream informatii amanuntite in legatura cu sistemul de operare Google Android, destinat telefoanelor mobile, inovatia gigantului motoarelor de cautare punand deocamdata capat speculatiilor in legatura cu Google Phone. Iata ca astazi va vom prezenta unul dintre duelurile de marca ale sistemelor de operare mobile ale viitorului - Google Android versus Symbian.

Symbian este cea mai folosita platforma mobila din lume, o alternativa extrem de populara la Microsoft Windows Mobile. De asemenea, platforma suporta numeroase aplicatii de tip office, adaptabile, browsere open source si numeroase alte feature-uri. Producatorul lui Symbian are o alianta extrem de importanta cu Nokia, ceea ce este ciudat avand in vedere faptul ca gigantul finlandez se afla in discutii cu Google.

Nu exista totusi ingrijorari in tabara celor de la Symbian, reprezentantii sai mentionand lipsa de experienta a celor de la Google in domeniul sistemelor de operare mobile. De asemenea au fost invocate si alte motive pentru care Android nu va fi popular, de genul faptului ca Google nu va face fata avalansei de clienti care vor dori sa isi rezolve problemele legate de noul sistem de operare. Evident a fost adusa in discutie si tentatia developerilor de a-si muta munca pe un sistem de operare deja celebru si testat, fara a risca sa isi iroseasca talentul pe un experiment, fie el si promitator.

Aici intra in discutia si competitia adresata developerilor, lansata de Google si care ofera 10 milioane de dolari temerarilor care vor dezvolta cele mai originale si utile softuri. Toate aceste motive mentionate de catre Symbian nu ne pot convinge totusi ca Android va fi un esec, iar declaratiile Symbian par mai degraba o provocare pentru Google decat fapte reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×