Sony anunta 3 noi serii de MP3 playere Walkman

1.962 ori
<b>Sony anunta 3 noi serii de MP3 playere Walkman</b>Sony a prezentat cele mai noi playere MP3 din gama Walkman, inaugurand seriile B, E si S. Compania s-a axat pe functionalitate, forma si un pret rezonabil si nu putem spune ca japonezii au esuat in sarcina lor. Cat despre stocare, noile playere sosesc cu...

Sony a prezentat cele mai noi playere MP3 din gama Walkman, inaugurand seriile B, E si S. Compania s-a axat pe functionalitate, forma si un pret rezonabil si nu putem spune ca japonezii au esuat in sarcina lor.

Cat despre stocare, noile playere sosesc cu memorie de maximum 8 GB, insuficient pentru pretentiile utilizatorilor din ziua de azi. Trecand la cele 3 serii, putem spune ca variantele "S" de MP3 playere reprezinta modele high-end, cu suport pentru tehnologia de anulare a zgomotelor de fond, canale SensMe si pana la 40 de ore de playback, prin intermediul unei baterii rezistente.

Seria B este una low-end, care include functii ca radio FM si un pret foarte accesibil de 45 de dolari, iar seria "mijlocie" E nu isi dezvaluie detaliile publicului. Playerele "S" sunt modelele Walkman NWZ-S736F, cu 4 GB spatiu de stocare si un pret de 150 de dolari, respectiv NWZ-S738F, cu memorie de 8 GB si pret de 180 de dolari. Trecand la "E", playerele sunt NWZ-E436F, disponibil in variante rosii, negre, roz si albastre, cu o memorie de 4 GB si pret de 100 de dolari. In aceeasi serie se afla si modelul NWZ-E438F, care soseste cu memorie de 8 GB si un pret de 140 de dolari.

In cele din urma, seria B include modelele NWZ-B133F (memorie de 1 GB si pret de 45 de dolari) si NWZ-B135F (memorie de 2 GB si pret de 60 de dolari).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×