Google anunta instalare over-the-air pentru aplicatii pe Android si streaming iTunes pe acelasi OS

Autor:  | Publicat în:  Android 1.629 ori
<b>Google anunta instalare over-the-air pentru aplicatii pe Android si streaming iTunes pe acelasi OS</b>Stirea zilei de azi e cu siguranta anuntarea oficiala a lui Android 2.2 (Froyo), dar Google are mai multe de prezentat in cadrul showului I/O din San Francisco. Gigantul motoarelor de cautare a oferit si 2 preview-uri ale unor noi functii de pe Android:...

Stirea zilei de azi e cu siguranta anuntarea oficiala a lui Android 2.2 (Froyo), dar Google are mai multe de prezentat in cadrul showului I/O din San Francisco. Gigantul motoarelor de cautare a oferit si 2 preview-uri ale unor noi functii de pe Android: instalarea aplicatiilor over-the-air si music streaming via iTunes.

Instalarea over the air (OTA) este simplista: dupa browsing si descoperirea aplicatiei dorite pe desktop, puteti instala softul pe telefon cu un singur click prin OTA. De asemenea, Google a prezentat si o metoda de cumparare a melodiilor si transferare a lor din Android Market in acelasi mod, ceea ce poate marca debutul unei solutii de integrare a continuturilor muzicale cu suport push.

In ce priveste streamingul audio de la distanta, aflam ca Google a cumparat o companie numita Simplify Media, producatori de software desktop capabil de streaming al tuturor melodiilor direct de pe iTunes pe telefon. Si aceasta functie a fost prezentata sub forma de demo la Google I/O, dar ramane de vazut daca va functiona si prin conexiune 3G.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×