Google anunta instalare over-the-air pentru aplicatii pe Android si streaming iTunes pe acelasi OS

1.647 ori
<b>Google anunta instalare over-the-air pentru aplicatii pe Android si streaming iTunes pe acelasi OS</b>Stirea zilei de azi e cu siguranta anuntarea oficiala a lui Android 2.2 (Froyo), dar Google are mai multe de prezentat in cadrul showului I/O din San Francisco. Gigantul motoarelor de cautare a oferit si 2 preview-uri ale unor noi functii de pe Android:...

Stirea zilei de azi e cu siguranta anuntarea oficiala a lui Android 2.2 (Froyo), dar Google are mai multe de prezentat in cadrul showului I/O din San Francisco. Gigantul motoarelor de cautare a oferit si 2 preview-uri ale unor noi functii de pe Android: instalarea aplicatiilor over-the-air si music streaming via iTunes.

Instalarea over the air (OTA) este simplista: dupa browsing si descoperirea aplicatiei dorite pe desktop, puteti instala softul pe telefon cu un singur click prin OTA. De asemenea, Google a prezentat si o metoda de cumparare a melodiilor si transferare a lor din Android Market in acelasi mod, ceea ce poate marca debutul unei solutii de integrare a continuturilor muzicale cu suport push.

In ce priveste streamingul audio de la distanta, aflam ca Google a cumparat o companie numita Simplify Media, producatori de software desktop capabil de streaming al tuturor melodiilor direct de pe iTunes pe telefon. Si aceasta functie a fost prezentata sub forma de demo la Google I/O, dar ramane de vazut daca va functiona si prin conexiune 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×