Google face cadou cate un HTC EVO 4G invitatilor de la I/O 2010

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.816 ori
<b>Google face cadou cate un HTC EVO 4G invitatilor de la I/O 2010</b>Dupa ce faimoasa gazda de talk show Oprah a fost vazuta folosind un HTC EVO 4G primit cadou, iata ca acest handset a ajuns pe mainile TUTUROR participantilor de la Google I/O 2010. Gigantul motoarelor de cautare a incheiat showul oferindu-le...

Dupa ce faimoasa gazda de talk show Oprah a fost vazuta folosind un HTC EVO 4G primit cadou, iata ca acest handset a ajuns pe mainile TUTUROR participantilor de la Google I/O 2010. Gigantul motoarelor de cautare a incheiat showul oferindu-le developerilor, jurnalistilor si membrilor comunitatii Android cate un astfel de smartphone.

In vreme ce mai toti bloggerii tech crapau de gelozie, trebuie sa mentionam ca ei au toate motivele sa fie invidiosi, EVO 4G fiind unul dintre cele mai puternice terminale de pe piata. Oficialii prezenti la show au tinut sa isi ceara si scuze, mentionand ca ar fi bine ca la anul invitatii sa se inscrie din timp, pentru eventuale cadouri surpriza de acest gen.

HTC Evo 4G

In 2009, la I/O Google daduse cadou invitatilor telefoane HTC Magic customizate, in vreme ce la MWC 2010, in Barcelona, cei participanti la evenimentele Google Developer au primit telefoane Nexus One. In plus, developerii inscrisi la I/O 2010 au avut de ales intre un Motorola Droid si un Nexus One drept cadou de inscriere, deci programatorii pleaca acasa cu 2 super terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×