Produse evoMAG.ro

Nokia N5 - galerie foto și primele zvonuri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.995 ori
<b>Nokia N5 - galerie foto și primele zvonuri</b>Nokia a declarat că în următoarele luni urmează o duzină de telefoane cu Symbian de generație nouă și presupun că majoritatea vor veni cu Symbian Anna. Mai jos vedeți primele imagini cu Nokia N5. Displayul pare a avea diagonală de 3.2 inch și...

Nokia a declarat că în următoarele luni urmează o duzină de telefoane cu Symbian de generație nouă și presupun că majoritatea vor veni cu Symbian Anna. Mai jos vedeți primele imagini cu Nokia N5. Displayul pare a avea diagonală de 3.2 inch și cu siguranță va avea Wi-Fi, 3G, cameră de 5 cu led flash, GPS.

Rulează o versiunea udpatată a Symbian Anna. Unele icoane se aseamănă cu cele de pe MeeGo OS Harmattan. Sursa confirmă și venirea unor alte terminale cu calificativul N și anume N6, N7.

Era cu adevărat interesant dacă seria N era rezervată telefoanelor cu MeeGo OS. N9 a stârnit o sumă de reacții pozitive și păcate că Nokia nu a ales acest sistem de operare. Erau pe calea cea bună. Symbian Anna este o evoluție interesantă a S^3 și în curând am să-l văd la lucru pe Nokia X7. Mai jos aveți o galerie foto cu Nokia N5. Va aborda cel puțin două versiuni de culoare: alb și negru.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×