Nokia N5 - galerie foto și primele zvonuri

3.227 ori
<b>Nokia N5 - galerie foto și primele zvonuri</b>Nokia a declarat că în următoarele luni urmează o duzină de telefoane cu Symbian de generație nouă și presupun că majoritatea vor veni cu Symbian Anna. Mai jos vedeți primele imagini cu Nokia N5. Displayul pare a avea diagonală de 3.2 inch și...

Nokia a declarat că în următoarele luni urmează o duzină de telefoane cu Symbian de generație nouă și presupun că majoritatea vor veni cu Symbian Anna. Mai jos vedeți primele imagini cu Nokia N5. Displayul pare a avea diagonală de 3.2 inch și cu siguranță va avea Wi-Fi, 3G, cameră de 5 cu led flash, GPS.

Rulează o versiunea udpatată a Symbian Anna. Unele icoane se aseamănă cu cele de pe MeeGo OS Harmattan. Sursa confirmă și venirea unor alte terminale cu calificativul N și anume N6, N7.

Era cu adevărat interesant dacă seria N era rezervată telefoanelor cu MeeGo OS. N9 a stârnit o sumă de reacții pozitive și păcate că Nokia nu a ales acest sistem de operare. Erau pe calea cea bună. Symbian Anna este o evoluție interesantă a S^3 și în curând am să-l văd la lucru pe Nokia X7. Mai jos aveți o galerie foto cu Nokia N5. Va aborda cel puțin două versiuni de culoare: alb și negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×