Urmărește astăzi evenimentul Google LIVE Începând cu ora 19:00; Habemus Nexus 7 2!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.498 ori
<b>Urmărește astăzi evenimentul Google LIVE Începând cu ora 19:00; Habemus Nexus 7 2!</b>Astăzi e ziua cea mare, 24 iulie, cea în care aflăm în sfârșit detalii oficiale despre Nexus 7 2 și îl vedem pe Android 4.3 lansat. Cel puțin asta așteptăm de la evenimentul de diseară. &nbsp; La ora locală a României 19:00, șeful Android...

Astăzi e ziua cea mare, 24 iulie, cea în care aflăm în sfârșit detalii oficiale despre Nexus 7 2 și îl vedem pe Android 4.3 lansat. Cel puțin asta așteptăm de la evenimentul de diseară.

La ora locală a României 19:00, șeful Android Sundar Pichai va urca pe scenă și ne va prezenta noua tabletă Nexus. Ea a ajuns deja pe web sub diferite forme de scăpări, fie că e vorba de un hands on, fotografii de presă, specificații, sau benchmark-uri. Găsiți aici un live stream de la eveniment și puteți chiar discuta despre lansare în secțiunea dedicată din forum.

Vă reamintesc că nouă tableta va sosi cu un ecran Full HD de 7 inch, procesor quad core Snapdragon, camera de 5 megapixeli, difuzoare stereo și Android 4.3 la bord. Nu m-aș mira să vedem și un device surpriză azi, poate un Nexus Q relansat sau transformat într-o consolă de jocuri. Voi ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×