Primul magazin iCentre din România (Apple Premium Reseller) s-a inaugurat oficial astăzi!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.086 ori
<b>Primul magazin iCentre din România (Apple Premium Reseller) s-a inaugurat oficial astăzi!</b>Magazinul iCentre - Apple Premium Reseller, situat în cadrul mall-ului Promenada din București s-a inaugurat oficial astăzi în cadrul unui eveniment ce a început la ora 12. întreg magazinul este realizat conform normelor Apple&nbsp;din punct de...

Magazinul iCentre - Apple Premium Reseller, situat în cadrul mall-ului Promenada din București s-a inaugurat oficial astăzi în cadrul unui eveniment ce a început la ora 12. întreg magazinul este realizat conform normelor Apple din punct de vedere al design-ului iar produsele sunt așezate într-un mod intuitiv pentru a fi ușor de găsit imediat ce intrăm în magazin.

Primul lucru pe care îl observăm la intrare este poziționarea centrală a stand-urilor cu telefoanele iPhone, gama de produse iPod și nu în ultimul rând tabletele iPad. Pe partea stângă sunt prezente laptop-urile Macbook, iar în partea dreaptă soluțiile desktop, vorbim aici despre iMac și Mac mini. Putem regăsi și o gamă variată de accesorii, de la sisteme audio până la o multitudine de carcase pentru personalizarea telefonului. Magazinul are o suprafață totală de 150 mp și este rezultatul unei investiții de aproximativ 300.000 EUR. De asemenea întreg personalul dispune de certificarea Apple Proffesionals și sunt pregătiți în mod special pentru a susține sesiuni gratuite/workshop-uri cu teme foarte variate : fotografia digitală, editarea audio sau video, web design și elemente de productivitate.

Primul magazin iCentre - Apple Premium Reseller din România s-a inaugurat oficial astăzi

Conceptul de magazin iCentre este operat de compania Hili Salomone Ltd, un ansambul format din două grupuri comperciale din Malta, Hili Company și VJ Salomone. Divizia de magazine iCentre din Europa este prezentă și în Ungaria, țară unde sunt deschise deja 3 magazine până în acest moment. Potrivit lui Bogdan Costache - Country Manager România, vor exista 3 magazine în București până la finalul anului 2014, iar valoarea investiției totale se va ridica la 1 milion de euro. Mai aflăm și faptul că începând cu 2015 magazinele iCentre vor fi prezente și în celelalte orașe mari din România. Se preconizează un număr total de 10 magazine în această regiune până în 2016.

Primul magazin iCentre - Apple Premium Reseller din România s-a inaugurat oficial astăzi

Motivul pentru care s-a ales piața din România este datorită faptului că aceasta nu este saturată și există loc pentru extindere. România se află sub Ungaria din punct de vedere al centrelor atesate Apple Premium Reseller, cu doar 2 magazine, spre deosebire de Ungaria care deține 9. Un număr de 10.000 de persoane au vizitat magazinul iCentre până în acest moment, de la deschiderea mall-ului Promenada ce a avut loc pe 17 octombrie.

Primul magazin iCentre - Apple Premium Reseller din România s-a inaugurat oficial astăzi

Pentru a sărbători primul magazin iCentre din România, clienții sunt așteptați vineri pe 1 noiembrie cu câteva suprize. Doritorii care vor să achiziționeze modelul MacBook Pro 13 inch, vor beneficia de o reducere de 30%. Restul produselor Apple prezente în magazin vor beneficia și ele de un discount de 10%. De asemenea, tot pe data de 1 noiembrie, modelul iPad Air va fi disponibil în cadrul acestui magazin iCentre, odată cu lansarea produsului la nivel global. Site-ul www.icentre.ro se va lansa în mai puțin de o lună, iar pagina de Facebook iCentreRomânia vă stă la dispoziție pentru orice întrebare legată de produsele Apple. Magazinul poate fi găsit la etajul 1 în cadrul mall-ului Promenada.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×