Google anunță unificarea echipelor business Android și Hardware cu scopul de a simplifica tranzacțiile

775 ori
<b>Google anunță unificarea echipelor business Android și Hardware cu scopul de a simplifica tranzacțiile</b>O veste interesantă ajunge astăzi în online din partea celor de la Google și asta la scurt timp de la publicarea rezultatelor financiare ale companiei Alphabet din trimestrul 1 al anului. Scăderea veniturilor obținute din reclame

O veste interesantă ajunge astăzi în online din partea celor de la Google și asta la scurt timp de la publicarea rezultatelor financiare ale companiei Alphabet din trimestrul 1 al anului. Scăderea veniturilor obținute din reclame obligă iată gigantul să opteze pentru o unificare a echipelor business Android, Hardware, Gaming și Assistant - asta cu scopul de a spori profitul obținut la general.

Este vorba aici despre echipele responsabile pentru realizarea de tranzacții, parteneriate și integrări ale produselor Google - echipe care de acum înainte vor lucra la comun și nu individual ca în trecut. Scopul acestei mutări este acela de a simplifica și tranzacțiile viitoare.

Echipa nou creată se numește Global Partnership și va fi responsabilă cu tranzacțiile pentru produsele din zona healtcare, gaming, Made by Google, dar și Android. Astfel companiile care vor să lucreze cu Google vor avea un singur contact la care vor putea apela indiferent de produsul sau serviciul dorit în cadrul contractului. Aparent, s-ar putea ajunge și la afișarea de conținut sponosorizat în Play Store sau Assistant. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×