Google ar putea închide Gmail, a început deja să redirecţioneze mailurile către Inbox

1.907 ori
<b>Google ar putea închide Gmail, a început deja să redirecţioneze mailurile către Inbox</b>Google a avut de-a lungul timpului nu doar proiecte fantastice &icirc;n dezvoltare, ci şi eşecuri, cum e cazul lui Google Buzz sau Wave. &Icirc;n schimb alte servicii au fost &icirc;nchise mult prea devreme, deşi se bucurau de popularitate, precum...

Google a avut de-a lungul timpului nu doar proiecte fantastice în dezvoltare, ci şi eşecuri, cum e cazul lui Google Buzz sau Wave. În schimb alte servicii au fost închise mult prea devreme, deşi se bucurau de popularitate, precum Google Reader in 2012, cand Google a cumparat Sparrow (client de mail pe val la acea vreme). Ei bine, au început să apară şi indicii că Gmail se pregăteşte pentru o nouă etapă a evoluţiei sale, una finală.

Google ar fi început să sfătuiască utilizatorii Gmail să migreze spre Inbox, conform celor de la Forbes. Cei care folosesc "Inbox by Gmail", serviciul experimental al companiei americane primesc înştiinţarea că "acest serviciu a înlocuit Gmail şi mailurile lor sunt redirecţionate acolo". Pop-ul-ul apare atunci când un utilzator Inbox se loghează în contul său.

Există şi opţiunea de a dezactiva înlocuirea lui Gmail cu Inbox deocamdată, dar sunt semne că după 14 luni de teste Google ia în calcul casarea unuia dintre cele mai apreciate servicii ale sale, în favoarea celui nou. Se pare că Google a realizat aceasta migraţie de ceva vreme şi fără mare tam-tam, ea pornind de fapt de câteva luni.

Google ar putea închide Gmail, a început deja să redirecţionează mailurile către Inbox

Gmail are 11 ani vechime şi peste 900 de milioane de utilizatori, în vreme ce Inbox are puţin peste un an şi ce e drept e apreciat pentru funcţiile sale inteligente şi automatizarea anumitor acţiuni. Avem recunoaştere inteligentă a imaginilor, biletelor de film şi avion şi remindere smart. Totul e profund integrat cu predicţia comportamentului utilizatorului.

Google va trebui să aibă mare grijă cu această migraţie, pentru că ar putea pierde un mare număr de utilizatori, fani hardcore Gmail şi care apreciază aplicaţia mai degrabă din obişnuinţă, decât la o comparaţie rece şi calculată cu Inbox, care pare superior pe hârtie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×