Google ar putea lansa un serviciu de traducere În timp real a vorbirii

885 ori
<b>Google ar putea lansa un serviciu de traducere În timp real a vorbirii</b>După ce la sfârșitul anului trecut, cei de la Microsoft ne prezentau o funcție de traducere în timp real a conversațiilor realizate prin intermediul Skype, se pare că acum și Google vrea să lanseze un produs similar. &nbsp; Potrivit unui raport...

După ce la sfârșitul anului trecut, cei de la Microsoft ne prezentau o funcție de traducere în timp real a conversațiilor realizate prin intermediul Skype, se pare că acum și Google vrea să lanseze un produs similar.

Potrivit unui raport New York Times, Google este pe cale să lanseze o versiune nouă a aplicației Translate pentru Android care va include o funcție similară cu cea întâlnită în cazul Skype. Astfel, noul sistem inclus în această versiune va fi capabil să traducă vorbirea sub forma unui text afișat în timp real.

Rămâne de văzut când va fi introdus acest nou update și cât de bine va funcționa într-o conversație. De asemenea, pentru început ne-am putea aștepta ca inițial funcția de traducere în timp real să funcționeze doar pentru câteva limbi populare la nivel global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×