O nouă captură de ecran din Windows 10 versiunea desktop ne dezvăluie integrarea Cortana În taskbar

1.860 ori
<b>O nouă captură de ecran din Windows 10 versiunea desktop ne dezvăluie integrarea Cortana În taskbar</b>Spre deosebire de Windows 8, iată că noua versiune a sistemului de operare Microsoft destinat platformei desktop, și anume Windows 10, va sosi acum la pachet cu o serie de noutăți atât la capitolul design, cât și la capitolul funcții. Astfel,...

Spre deosebire de Windows 8, iată că noua versiune a sistemului de operare Microsoft destinat platformei desktop, și anume Windows 10, va sosi acum la pachet cu o serie de noutăți atât la capitolul design, cât și la capitolul funcții. Astfel, potrivit ultimelor imagini ajunse pe web, se pare că vom beneficia de o temă axată pe culoarea negru și de un nou taskbar.

După cum putem observa noul taskbar ne aduce acum o fereastră Cortana de căutare a fișierelor din computer sau a informațiilor de pe web. De asemenea, remarcăm și prezența browser-ului Internet Explorer, deși se zvonea  faptul că Microsoft lucrează la un nou astfel de program software necesar pentru navigare.

Pe lângă Cortana, Windows 10 ne va aduce la pachet și un centru de notificări în care vor fi afișate apelurile pierdute de pe Skype sau programările din calendar. Aflați că până la debutul comercial a lui Windows 10 nu vom mai avea de așteptat decât 10 zile, evenimentul de lansare fiind programat pentru 21 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×