Google ar putea produce propriul său telefon, fără a mai depinde atât de mult de parteneri hardware

1.094 ori
<b>Google ar putea produce propriul său telefon, fără a mai depinde atât de mult de parteneri hardware</b>Se pare că seria Nexus nu mai este de ajuns pentru Google, care ia &icirc;n calcul producţia propriului telefon, fără a depinde de parteneri hardware. Aflam recent că acelaşi gigant al motoarelor de căutare doreşte să realizeze şi propriul...

Se pare că seria Nexus nu mai este de ajuns pentru Google, care ia în calcul producţia propriului telefon, fără a depinde de parteneri hardware. Aflam recent că acelaşi gigant al motoarelor de căutare doreşte să realizeze şi propriul chipset, zvon care se aliniază perfect cu cel legat de handsetul propriu.

E interesant că ambele zvonuri vin de la aceeaşi sursă, publicaţia The Information. Realizarea unui smartphone propriu Google e doar la nivel de discuţie internă deocamdată şi nici măcar nu ştim dacă iniţiativa e una recentă sau mai veche. Am mai auzit în ultimii ani ca partenerii Google din cadrul programului Nexus nu sunt foarte încântaţi de această iniţiativă, mai ales că rezultatele sunt modeste, mai ales financiar.

Un telefon produs de Google ar însemna poate o optimizare mai bună a tandemului hardware-software şi eventual lansarea unui produs ideal pentru coderi/nerds/geeks. Poate vom vedea un model deja rootat, experimental cu Chrome OS şi Android la bord, cu Project Tango şi eventual şi modular... Evident, acestea sunt doar vise deocamdată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×