Google are un proiect secret de gaming, indicii descoperite În aplicația lui Google Glass

984 ori
<b>Google are un proiect secret de gaming, indicii descoperite În aplicația lui Google Glass</b>Google Glass a început deja să ajungă în mâinile dezvoltatorilor și primilor clienți interesați, sosind la pachet cu aplicația companion MyGlass. Se pare că Google a uitat să șteargă și câteva urme importante din software, utilizatorii...

Google Glass a început deja să ajungă în mâinile dezvoltatorilor și primilor clienți interesați, sosind la pachet cu aplicația companion MyGlass. Se pare că Google a uitat să șteargă și câteva urme importante din software, utilizatorii descoperind indicii cu privire la viitoare servicii.

Printre acestea se număra o suită de servicii Google Play de nouă generație și aparent și un proiect secret de gaming al gigantului motoarelor de căutare. în cadrul aplicației a fost descoperit și un folder marcat "Games", ceva ce până acum nu se afla pe vreun terminal Android sau device legat de Google.

Odată ce accesați acel folder numele fișierelor încep să ofere indicii cu privire la servicii de gaming online. Vedem mențiuni de lobby-uri pentru gameri, servicii de mesagerie, achievement-uri și multe altele care duc cu gândul la un rival pentru Game Center de la Apple și Xbox Live de la Microsoft. Vom asista oare la un anunț pentru gameri la Google I/O lună viitoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×