HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil

1.772 ori
<b>HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil</b>Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch. &nbsp; HTC...

Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch.

HTC Desire L adopta un design pe care unii l-ar numi învechit, iar alții l-ar aprecia drept "old school", mai ales segmentul din zona camerei. Desire L este un handset tipic midrange, cu un display WVGA Super LCD 2 și un procesor dual core de 1 GHz, plus 1 GB RAM.

HTC Desire L

Avem parte și de Android la bordul sau, dar e vorba de o versiune necunoscută, cel mai probabil Jelly Bean. HTC Sense este la rândul său prezent, iar toate aceste dotări vin într-un handset gros de 8.9 mm, care cântărește 118 grame. în spate găsim o cameră de 5 megapixeli cu senzor BSI și lentila F/2.0, plus suport pentru captura video 720p HD.

Bateria nou venitului este o unitate de 1800 mAh, iar acest terminal sună ca o ofertă bună, dacă va avea un preț în jurul valorii de 250 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×