HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.745 ori
<b>HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil</b>Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch. &nbsp; HTC...

Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch.

HTC Desire L adopta un design pe care unii l-ar numi învechit, iar alții l-ar aprecia drept "old school", mai ales segmentul din zona camerei. Desire L este un handset tipic midrange, cu un display WVGA Super LCD 2 și un procesor dual core de 1 GHz, plus 1 GB RAM.

HTC Desire L

Avem parte și de Android la bordul sau, dar e vorba de o versiune necunoscută, cel mai probabil Jelly Bean. HTC Sense este la rândul său prezent, iar toate aceste dotări vin într-un handset gros de 8.9 mm, care cântărește 118 grame. în spate găsim o cameră de 5 megapixeli cu senzor BSI și lentila F/2.0, plus suport pentru captura video 720p HD.

Bateria nou venitului este o unitate de 1800 mAh, iar acest terminal sună ca o ofertă bună, dacă va avea un preț în jurul valorii de 250 de dolari.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×