HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.671 ori
<b>HTC prezintă un nou telefon: Desire L vine cu ecran de 4.3 inch, preț accesibil</b>Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch. &nbsp; HTC...

Norocoșii care se afla în Taiwan își încep ziua de azi cu un nou telefon HTC, modelul Desire L, care tocmai a fost anunțat de către producătorul asiatic. Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil și diagonală de 4.3 inch.

HTC Desire L adopta un design pe care unii l-ar numi învechit, iar alții l-ar aprecia drept "old school", mai ales segmentul din zona camerei. Desire L este un handset tipic midrange, cu un display WVGA Super LCD 2 și un procesor dual core de 1 GHz, plus 1 GB RAM.

HTC Desire L

Avem parte și de Android la bordul sau, dar e vorba de o versiune necunoscută, cel mai probabil Jelly Bean. HTC Sense este la rândul său prezent, iar toate aceste dotări vin într-un handset gros de 8.9 mm, care cântărește 118 grame. în spate găsim o cameră de 5 megapixeli cu senzor BSI și lentila F/2.0, plus suport pentru captura video 720p HD.

Bateria nou venitului este o unitate de 1800 mAh, iar acest terminal sună ca o ofertă bună, dacă va avea un preț în jurul valorii de 250 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×