Google Buzz, un rival pentru Facebook si Twitter?

1.275 ori
<b>Google Buzz, un rival pentru Facebook si Twitter?</b>Google tocmai a lansat Buzz, un serviciu menit sa rivalizeze cu Facebook si Twitter, pe care Google nu le poate cumpara deocamdata, astfel ca va trebui sa le stirbeasca din cota de piata. Iata si o prezentare a serviciului, disponibil si in varianta...

Google tocmai a lansat Buzz, un serviciu menit sa rivalizeze cu Facebook si Twitter, pe care Google nu le poate cumpara deocamdata, astfel ca va trebui sa le stirbeasca din cota de piata. Iata si o prezentare a serviciului, disponibil si in varianta Google Buzz for mobile:

Prin intermediul lui Buzz veti putea posta oricand mesaje cu taguri care vor indica locul in care va aflati, dar si imagini si clipuri video. Acest serviciu este asociat lui Gmail si poate importa informatii si imagini din site-uri populare gen Picasa, Flickr, Twitter sau Google Reader. Update-urile lui Buzz se realizeaza in timp real, iar comentariile vor fi afisate imediat si trimise in inboxul dumneavoastra Gmail.

Practic Google Buzz este o noua modalitate de a impartasi imagini si informatii in timp real, cu contactele din Gmail, noul serviciu fiind integrat in cel de mail oferit de Google. Ca si Facebook, Buzz afiseaza imagini analizand linkurile postate si permite realizarea de comentarii la fiecare post/imagine/clip video.

Puteti accesa buzz.google.com din browserul telefonului mobil pentru a putea folosi acest serviciu pe handsetul dumneavoastra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×