Display secundar în spatele lui Mate 30 Pro? Asta pare a sugera un brevet proaspăt primit de Huawei

1.145 ori
<b>Display secundar în spatele lui Mate 30 Pro? Asta pare a sugera un brevet proaspăt primit de Huawei</b>Printre alternativele găsite de către producătorii din zona smartphone pentru a se renunța la nevoia unui decupaj în zona superioară a ecranului avem atât mecanismele slider, camerele foto pop-ul de tip periscop

Printre alternativele găsite de către producătorii din zona smartphone pentru a se renunța la nevoia unui decupaj în zona superioară a ecranului avem atât mecanismele slider, camerele foto pop-ul de tip periscop, cât și implementarea unui display secundar în spate - moment în care nu mai este nevoie de o cameră selfie. Am văzut asta pe Vivo NEX Dual Display iar acum se pare că și Huawei are în minte ceva similar. 

Brevet Huawei

Descoperim astăzi prin intermediul celor de la LetsGoDigital un brevet proaspăt primit de către Huawei, unul care detaliază design-ul unui viitor smartphone care renunță la camera selfie în favoarea unui display secundar în spate. Se obține astfel un raport corp-ecran mai generos și pe de altă parte se oferă o captură selfie deosebită folosind camerele din spate.

Brevet Huawei

Observăm că telefonul din brevetul de față are un ecran generos cu muchii înguste ale panoului frontal și un earpiece circular în zona superioară. Vine cu port USB-C, jack audio, difuzor la bază și se remarcă și butoanele fizice de volum, power și probabil un buton pentru asistent vocal.

Brevet Huawei

În spate avem camera triplă și ecranul pătrat ce va fi utilizat pentru fotografierea selfie, dar și pentru task-uri uzuale și notificări. Este o abordare interesantă pregătită de către Huawei și vom afla abia prin vară dacă se merge pe acest concept sau dacă ni se rezervă ceva diferit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×