Widgetul oficial Google Buzz, disponibil prin Android Market

1.448 ori
<b>Widgetul oficial Google Buzz, disponibil prin Android Market</b>Google Buzz nu are succesul preconizat de compania care l-a lansat sperand ca va fi noul Twitter, dar acest lucru este pe cale sa se schimbe, aparent datorita unui widget lansat via Android Market. De mentionat este faptul ca acest widget, disponibil prin...

Google Buzz nu are succesul preconizat de compania care l-a lansat sperand ca va fi noul Twitter, dar acest lucru este pe cale sa se schimbe, aparent datorita unui widget lansat via Android Market.

De mentionat este faptul ca acest widget, disponibil prin magazinul de aplicatii Google nu poate fi vazut de toti utilizatorii de terminale ce ruleaza Android. Spre exemplu, un editor Phandroid foloseste handsetul Motorola Droid prin operatorul american Verizon si scria recent pe site ca widgetul nu este vizibil deocamdata in Android Market.

Revenind la Google Buzz, acesta permite "buzz-uirea" (inventam verbe pe masura ce avanseaza tehnologia, se pare) posturilor preferate, direct din meniul Home al telefonului. Printre functiile widgetului se numara posibilitatea de a da buzz unui post in mod public sau privat, publicarea de poze in posturi, fie realizate cu camera sau din galeria foto, dar si sharingul locatiei utilizatorului.

Accesarea rapida a serviciului se realizeaza prin buzz.google.com, iar instalarea si adaugarea in meniul Home se realizeaza prin selectarea optiunilor Menu>Add>Widgets>Google Buzz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×