Google confirma existenta lui Gingerbread, plasand o imensa mascota in curtea campusului companiei din Mountain View

1.851 ori
<b>Google confirma existenta lui Gingerbread, plasand o imensa mascota in curtea campusului companiei din Mountain View</b>Desi am tot vorbit despre Android 3.0 in ultimele luni sub numele de cod Gingerbread, e posibil ca Google sa lanseze varianta Android 2.3 sau chiar 2.5 sub acest nume. Confirmata de screenshotul atasat acestui articol, preluat din sectiunea de bug-uri...

Desi am tot vorbit despre Android 3.0 in ultimele luni sub numele de cod Gingerbread, e posibil ca Google sa lanseze varianta Android 2.3 sau chiar 2.5 sub acest nume. Confirmata de screenshotul atasat acestui articol, preluat din sectiunea de bug-uri Android a celor de la Google, noua versiune de OS ar putea fi doar un preview pentru ce va aduce Android 3.0.

Ramane de vazut daca vom trece si prin 2.3 si 2.5 inainte de 3.0, dar cert este ca Gingerbread va fi o versiune importanta, de vreme ce Google a cumparat o mascota speciala in asteptarea lansarii sale. Astfel, dupa ce un iaurt inghetat gigantic (simbolul Froyo aka Android 2.2) a fost postat in curtea campusului Google, acum un om urias din turta dulce (Gingerbread) si-a facut aparitia, drept mascota viitorului release Android.

Android 2.3

Cum s-a petrecut debutul mascotei aflati din clipul urmator:

Asteptam acum si primele detalii oficiale despre aceasta platforma, sau macar o confirmare ca Gingerbread este Android 3.0 si nu 2.3 sau 2.5 Oare cum va arata mascota viitoarei versiuni, Honeycomb?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×