Android 3.0, gata de debut in decembrie; Android 4.0 in a doua jumatate a lui 2011

1.618 ori
<b>Android 3.0, gata de debut in decembrie; Android 4.0 in a doua jumatate a lui 2011</b>Noi informatii despre Android 3.0 aka Gingerbread au aparut pe web si dupa ce am aflat cateva din functiile sale, iata si o posibila perioada de lansare: luna decembrie. In plus, se pare ca Android 4.0 ar fi la randul sau programat pentru lansare in a...

Noi informatii despre Android 3.0 aka Gingerbread au aparut pe web si dupa ce am aflat cateva din functiile sale, iata si o posibila perioada de lansare: luna decembrie. In plus, se pare ca Android 4.0 ar fi la randul sau programat pentru lansare in a doua jumatate a anului viitor.

Speculatiile afirmasera ca Android 3.0 va sosi pe piata in luna octombrie, dar iata-ne acum aproape de finalul sau si nici o veste din partea Google. Astfel, informatiile cu privire la livrarea OS-ului catre producatorii de telefoane in decembrie par plauzibile in acest moment. Motorola, HTC si Acer se vor numara printre companiile care vor lansa primele terminale Android 3.0 in cadrul showului CES 2011 din ianuarie.

Va reamintim ca Google a recunoscut la un moment dat ca Android 2.2 nu e cel mai potrivit OS pentru tableturi si ca producatorii acestor terminale ar trebui sa astepte versiunea 3.0 pentru o functionalitate extinsa. Exista totusi si posibilitatea update-urilor, printre tableturile vizate de trecerea de la 2.2 la Gingerbread numarandu-se si Samsung Galaxy Tab.

Android 4.0 aka Honeycomb sau Ice Cream a fost si el confirmat de catre Eric Schmidt de la Google, care a stabilit o data pentru totdeauna ciclul update-urilor acestui OS: o singura data pe an si cu accentul pe inovatie si nu pe upgrade-uri minore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×