OnePlus 6T apare într-o nouă randare; Iată nuanțele Mirror Black și Midnight Black

1.441 ori
<b>OnePlus 6T apare într-o nouă randare; Iată nuanțele Mirror Black și Midnight Black</b>Mai avem doar două săptămâni de așteptare până la debutul lui OnePlus 6T, flagship de toamnă care va sosi echipat cu un scanner de amprente integrat în ecran. Între timp descoperim că pe web și-au făcut apariția noi randări cu iz oficial

În așteptarea lansării lui OnePlus 6T care este la 2 săptămâni distanță mai avem parte de câteva leak-uri precum este cazul randării de mai jos care ne prezintă 2 dintre variantele de culoare în care va fi disponibil terminalul. Este vorba despre "Mirror Black" și "Midnight Black", ambele având drept culoare de bază negrul dar finisaje diferite fix precum am întâlnit și pe smartphone-ul OnePlus 6.

OnePlus 6T

Vedem și zona frontală a noului terminal unde apare de această dată un decupaj în stil "picătură de apă" care are rolul de a contribui la obținerea unui raport screen to body mai generos. Muchia de jos pare că a fost la rândul său redusă ca mărime și observăm și butoanele fizice de volum, pe cel mute, dar și pe cel power/unlock. 

OnePlus 6T

Cât despre culorile menționate mai sus, acestea diferă prin finisajul aplicat. Astfel varianta Midnight Black adoptă o textură mată care imită metalul deși avem de-a face cu un panou din sticlă, în vreme ce varianta Mirror Black păstrează capabilitățile de reflexie ale sticlei și un look glossy. Posibil să existe și o a 3-a culoare, un alb cu accente aurii precum avem și pe actualul model.

OnePlus 6T se lansează pe 17 octombrie cu procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM, cameră duală în spate și scanner de amprente integrat în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×