Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o scăpare sub formă de protecții pentru ecran

2.112 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o scăpare sub formă de protecții pentru ecran</b>În ultimele zile și leak-urile asociate telefoanelor Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au început să crească ca număr, astfel că am ajuns să descoperim chiar accesorii pentru aceste dispozitive după cum se întâmplă astăzi. Avem în față protecții de ecran

Ultimele zile ne-au adus și leak-uri asociate telefoanelor Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, inclusiv o schiță din Android P Developer Preview ce făcea aluzie la un design edge-to-edge pentru unul dintre aceste dispozitive. Astăzi continuă scăpările și ajungem foarte rapid în stadiul în care privim asupra unor accesorii speciale create pentru aceste două handset-uri și anume protecții de ecran din sticlă.

Pixel 3

Imaginea și-a făcut apariția pe Weibo și ce-i drept este mult prea devreme pentru a-i da o doză mare de credibilitate, asta ținând cont că de obicei Google lansează noi telefoane în octombrie. Dacă lăsăm acest element deoparte și privim fotografia mai în detaliu, descoperim că se întâmplă modificări destul serioase la nivel de ecran.

Se renunță astfel la panoul 16:9 de pe Google Pixel 2 și se trece la unul cu aspect 18:9 pe succesorul său, iar în cazul variantei XL apare și un decupaj în ecuație cu scopul de mărire a raportului screen-to-body. Ambele device-uri par a oferi difuzoare stereo și nu este exclus să avem parte de camere foto selfie duale aici.

Nu ne pronunțăm cu privire la faptul dacă așa vor arăta sau nu telefoanele Pixel 3, cel puțin până nu vor exista scăpări ceva mai credibile. V-ar plăcea un Pixel 3 XL cu decupaj în ecran?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×