Telefoanele Google Pixel 3 ar putea sosi cu încărcare wireless şi cu "Active Edge"

1.030 ori
<b>Telefoanele Google Pixel 3 ar putea sosi cu încărcare wireless şi cu "Active Edge"</b>Ultimele zile ne-au tot adus informații despre smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, iar scăpările continuă și acum în weekend când aflăm ce tehnologii ne va oferi Google în cazul de față. Se vorbește despre suportul pentru încărcare wireless

Continuă scăpările legate de telefoanele Google Pixel 3 şi după ce am aflat că le aşteptăm în octombrie şi am văzut şi primele fotografii hands on, azi se mai dezvăluie câteva din dotările lor. Se pare că terminalele vor avea încărcare wireless, dar şi funcţie Active Edge.

Pixel 3

"Active Edge" este acea tehnologie de strângere a marginilor telefonului cu rol de input şi de a activa aplicaţii şi funcţii. Fie că e vorba de Google Assistant, cameră, lanternă şi altele de gen, această funcţie a fost văzută şi pe HTC U11, U12+ şi pe Google Pixel 2. Cei care au săpat în Android P au găsit dovezi cu privire la această funcţionalitate. Astfel, în "SystemUIGoogle.APK" apare "WakeMode", care controlează activarea unui device şi trezirea din mod sleep.

Componentele software pentru Active Edge sunt cunoscute sub numele de cod "Elmyra" şi menţionează atât telefoanele Pixel 2, cât şi alte două telefoane noi cu numele de cod "crosshatch" şi "blueline". Primul este Pixel 3 XL şi al doilea Pixel 3. Tot în codul acela apar indicii despre încărcarea wireless, printr-o serie de permisiuni de tip "DOCK/IDLE" şi "DOCK_ACTIVE".

Codul face referire la o aplicaţie numită "Dreamliner", nelansată încă. Evident încărcarea wireless vine la pachet cu un spate din sticlă, aparent mai mult decât o simplă fereastră în zona camerei. Aşteptaţi-vă ca băieţii de la XDA Developers să mai scoată detalii despre Pixel 3 din cod în zilele viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×