Google dezvăluie graficul distribuției Android la final de septembrie; Oreo înregistrează o creștere notabilă

7.746 ori
<b>Google dezvăluie graficul distribuției Android la final de septembrie; Oreo înregistrează o creștere notabilă</b>Deși ne așteptam ca următorul grafic cu distribuția lui Android să vină în prima săptămână din octombrie, iată că un asemenea tabel este postat încă de pe acum. Aflăm pe această cale faptul că Android Oreo a înregistrat o creștere destul

Cu toate că ne așteptam ca următorul grafic al distribuției Android să ne fie prezentat undeva în prima săptămână a lunii octombrie, iată că Google se grăbește și ne mai dezvăluie un asemenea tabel acum la final de septembrie, pe lângă cel de la începutul lunii. Aflăm că datele au fost adunate în perioada 21 - 28 septembrie și că Android Pie încă nu ajunge listat aici, asta cu toate că a început să ajungă și pe device-uri non-Google precum Nokia 7 Plus!

Grafic distributie Android

Situația de la final de lună vă este afișată mai sus și aflați că într-o perioadă de doar 2 săptămâni, Android Oreo a ajuns de la o cotă de piață de 14.6% la o cotă de piață de 19.2%, creșterea fiind una chiar notabilă. Următorul de pe listă este Nougat care se regăsește pe 29.3% din totalul terminalelor Android active la nivel global, urmat de Marshmallow cu 21.6%.

Top versiuni Android (ca prezență pe piață):

  1. Android Nougat - 29.3%
  2. Android Marshmallow - 21.6%
  3. Android Oreo - 19.2%
  4. Android Lollipop - 18.3%
  5. Android KitKat - 7.8%

În momentul de față Android Oreo este "pe val", dar în continuare cea mai populară versiune Android ca prezență pe piață este Android Nougat, release ce datează din 2017. Rămâne să vedem cât de rapid se vor mișca producătorii precum Samsung, Sony, LG și HTC în a-și actualiza flagship-urile la Android Pie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×