Google prezintă graficul distribuției Android din septembrie; Nici urmă de Android Pie aici

1.356 ori
<b>Google prezintă graficul distribuției Android din septembrie; Nici urmă de Android Pie aici</b>Lună de lună cei de la Google prezintă un grafic al distribuțiilor Android, un asemenea raport sosind și acum la mijloc de septembrie când aflăm care mai e situația în lumea acestui OS. Din start trebuie precizat faptul că Android Pie

Așa cum ne-au obișnuit lună de lună, iată că cei de la Google prezintă și acum în septembrie un grafic al distribuției Android la nivel global - raport pe seama căruia aflăm cât de răspândite sunt releaseurile Android. Din start trebuie precizat faptul că cea mai proaspătă iterație și anume Android 9.0 Pie nici nu apare în acest grafic, update-ul fiind regăsit doar pe terminalele Pixel și pe Essential Phone în acest moment.

Android

Va mai dura câteva luni până când "plăcinta" își va face apariția aici, motiv pentru care ne îndreptăm focusul către Android Oreo - release care pe unele device-uri abia și-a făcut apariția. Deși la mai bine de un an de la debutul comercial, Oreo este prezent pe 14.6% din totatul terminalelor Android active la nivel global.

Predecesorul, adică Nougat are o cotă de piață de 30.8%, iar Android 6.0 Marshmallow se oprește la 22.7%. Bănuiesc că undeva spre final de an îl vom vedea și pe Android Pie într-un asemenea grafic, atunci când ar trebui să își facă apariția pe telefoane non-Google de la Nokia, Huawei, dar și Sony, companii ce lucrează în acest moment la actualizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×